Rug oefeningen na een ongeluk

Stel dat u letselschade heeft opgelopen door een verkeersongeluk of een ongelukje op het werk. Rugklachten, nekklachten (zoals een whiplash) en schouderklachten als gevolg zijn dikwijls van lange duur. U zult een revalidatieprocedure inslaan of zelf starten met rug oefeningen. Een ongeluk leidt vaak tot ernstig pijnlijke verwondingen en soms met langdurige fysieke en mentale klachten. De whiplash is een bekend verschijnsel bij verkeersongelukken maar chronische rugklachten treden ook vaak op. Soms ontstaat achter de verwondingen en fysieke ongemakken ook angst- of depressieklachten. Onzekerheid slaat toe over:
  • » deelname in het verkeer
  • » financiële zorgen
  • » verbetering van uw fysieke klachten
  • » toekomstperspectief

Wat betreft uw rugklachten kunt u op deze website meer lezen over oefeningen voor de rug en omgaan met tegenslag. Onze dienstverlening strekt zich echter ook uit tot het maatschappelijke onderdeel van dit leed. Als de andere partij schuld had bij het ongeluk dan heeft u in vele gevallen recht op letselschade, ook wel smartengeld genoemd. De kosten lopen vaak snel op in de vorm van medische kosten, revalidatie, huishoudelijke kosten, gemiste inkomsten of studievertraging voor studenten. Leg de situatie vrijblijvend voor aan Yvonne Hooijenga van JBL&G en ze gaat in de meeste gevallen kostenloos voor u aan de slag. De kosten worden vergoed door de veroorzaker als succes in de zaak wordt behaald.

Ontslag & UWV bezwaar

Het komt regelmatig voor dat werknemers na een ongeluk een periode of structureel arbeidsongeschikt raken. Zij gaan een onzekere tijd tegemoet. De pijnklachten en het ziekteverzuim kunnen ook leiden tot arbeidsconflicten of zelfs ontslag. Advocatenkantoor van der Veen, beter bekend als de wia advocaat, kan u begeleiden met:
  • » uwv bezwaar en beroepsprocedure (ziektewet, wia, ww)
  • » ontslag